Kontakt
Andy Ruiter Bouw
Prinses Margrietplantsoen 5
2181SJ Hillegom
Homepage:www.andyruiterbouw.nl
Telefoon:06-81338944
Fax:

Op- en aanbouw

U wilt extra ruimte in uw woonkamer, een grotere slaapkamer of een speelkamer voor de kinderen aan de woonkamer? Geen probleem! Andy Ruiter Bouw is gespecialiseerd in op- en aanbouw. Eerst komen we bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de bestaande constructie, zodat dit geen problemen gaat opleveren.

Wanneer de op- of aanbouw, voor alle betrokken partijen, in grote lijnen bekend is gaan we de bouwaanvraag voorbereiden. In sommige gevallen is er een bouwvergunning nodig. Mocht dit zo zijn dan helpen wij u bij de aanvraag. Vervolgens wordt de op- of aanbouw in gang gezet.

In de meeste gevallen kunt u, als opdrachtgever, gewoon in uw woning blijven wonen tijdens de op- of aanbouw. We zorgen dat u zo min mogelijk hinder en overlast ondervindt van onze werkzaamheden. Met de strakke en complete planning krijgt u een duidelijk beeld van de te verwachten werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Andy Ruiter Bouw? Maak dan een afspraak voor een eerlijk advies of een prijsopgave.


dakkapel

aanbouw bestaande woning