Kontakt
Andy Ruiter Bouw
Prinses Margrietplantsoen 5
2181SJ Hillegom
Homepage:www.andyruiterbouw.nl
Telefoon:06-81338944
Fax:

Andy Ruiter Bouw

Andy Ruiter Bouw is een allround bouwbedrijf dat staat voor duurzaam en samen bouwen. Andy Ruiter streeft naar transparante communicatie en kostenbewust bouwen. Hij combineert dit met de juiste kennis, ervaring, vakmanschap en een strakke planning. Volgens Andy Ruiter bouw je niet alleen van het hier en nu, maar zeker ook voor de toekomst. Vandaar dat goede kwaliteit en milieubewust bouwen bij dit bouwbedrijf hoog in het vaandel staat.

Dit allround bouwbedrijf is op 16 april 2013 opgericht. Na ruim 20 jaar ervaring als meubelmaker, timmerman en allround bouwer heeft Andy de stap gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap. In zijn dagelijkse werkzaamheden streeft hij naar professionaliteit, vakkundigheid en up-to-date werk leveren.

Als u kiest voor Andy Ruiter Bouw, kiest u voor een allround gediplomeerd timmerman en uitvoerder maar ook voor een gecertificeerd meubelmaker. Daarnaast werkt Andy oplossingsgericht, is klant gericht, staat garant voor vakbekwaam bouwen en heeft ruim voldoende ervaring in de bouwwereld.

Een aantal activiteiten waarvoor u bij Andy Ruiter Bouw terecht kunt:

  • Bouw- en timmerwerken
  • Renovatiewerkzaamheden
  • Onderhoudswerkzaamheden
  • Aan-, op- en uitbouw
  • Badkamer, keuken en toilet
  • Ramen, deuren en kozijnen

Wilt u meer informatie over de diensten die Andy Ruiter Bouw verleent? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een badkamerverbouwing of een renovatieproject? Neem dan vrijblijvend contact met Andy Ruiter Bouw op! Andy Ruiter is te bereiken op info@andyruiterbouw.nl of +31 (0)6 81 33 89 44.